Pagina's

zondag 15 februari 2015

Kikker Luiertas

Er komen bij ons steeds vaker verzoekjes binnen van mensen die vragen of wij ook een leuke luiertas voor ze kunnen maken. En omdat we deze leuke stof  in onze schatkist terug vonden is Gini hier mee aan de slag gegaan en heeft zij een nieuw model gemaakt.
Op de voorkant van de tas zijn twee hele leuke kleppen gemaakt ik zal jullie zo laten zien wat dit is. maar eerst wil ik nog even aandacht schenken aan een van de kleppen, daar heeft Gini deze lieve kikker op gestikt en is daardoor ook een echt blikvanger geworden.
Ook aan de achterkant van de tas is er ruim vak gemaakt waar je bijvoorbeeld eventueel je papieren voor het consultatiebureau in kunt doen. 
Aan de zijkant van de tas heeft zij een handig vak gemaakt waar je een doos met billendoekjes in kunt doen. Zo heb je ze altijd handig bij de hand tijdens het verschonen.
Ik vertelde je al dat er aan de voorkant van de tas 2 leuke kleppen waren gemaakt, als je dit vak open klikt zit daar een handig matje in op gevouwen om de baby te verschonen. Dit matje zit bevestigd met klittenband zodat hem er af kan halen en kan neer leggen waar jij maar wilt en kan hij eventueel ook gewassen worden.
Zoals je kunt zien zijn er ook aan de binnenkant van de luiertas genoeg mogelijk heden om al je babyspulletjes in op te bergen.
Gini haakt erg graag en heeft voor deze tas 2 hele lieve kikkertjes gehaakt zoals die overal in de stof voorkomen, deze mochten natuurlijk niet ontbreken aan de luiertas.


4 opmerkingen:

 1. Zit niet meer in de baby's, maar anders had ik het wel geweten. Súper leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige creatie !!!
  Super knap gedaan hoor .
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hello,
  you posted such an adorable bag on your blog on 17th of October in 2012.
  http://gogini12.blogspot.nl/2012/10/grote-dapper-tote.html
  Have you got an ebook or pattern to sell for me please.
  Thankfull regards
  love
  Gabi

  BeantwoordenVerwijderen