Pagina's

maandag 9 februari 2015

Strawberry 2 Compartment Tote

Wij vertelde jullie dat we bezig waren met nieuwe modellen en daarom laten wij jullie met trots onze 2 Compartment Tote zien!! Er kwamen de laatste tijd een aantal verzoekjes binnen voor een tote met een tussenschot. Hier hebben wij over nagedacht en dit is onze uitwerking er van. Deze tote is gemaakt door Gonnie en zij heeft hem voor een meisje genaaid die helemaal gek is van de kleur roze, om hem niet te roze te laten worden heeft ze hem gecombineerd met de kleur appelgroen.

Zoals je van ons gewend bent heeft ook deze tote genoeg zakken om al je gereedschap in op te bergen. Rondom en ook aan de binnenkant van de tote zijn er verschillende mogelijkheden om je spulletjes goed gesorteerd op te bergen.
Maar Gonnie kon deze tote niet helemaal alleen maken. De stof die gebruikt is heet Strawberry Picnic en is van Stenzo. De naam zegt het eigenlijk al, op de stof zitten allemaal leuke aardbeitjes en daarom heeft ze aan Gini gevraagd om aardbeitjes te haken natuurlijk in de kleur roze voor de bijpassende tashanger.
Omdat het meisje waar deze tote voor gemaakt is op genomen moest worden in het ziekenhuis is er ook nog een aanvullend cadeau pakketje bij gemaakt zodat ze wat te doen heeft in het ziekenhuis. Wat kan je toch lekker shoppen bij de Action!! Daar is een schetsblok gekocht en is de kaft beplakt met de stof van de tas, er is een agenda gekocht en ook deze is helemaal gepimpt met de stof ook hier hangt weer zo een leuke hanger aan met aardbeitjes. En tot slot is er een bijpassende etui gemaakt en gevuld met stiften. Gonnie heeft ook een leuk bosje met cadeaukaartjes gemaakt om zelf in te kleuren en wie goed kijkt ziet daar ook een groen schaartje liggen. Dit schaartje lijkt heel veel op die van Tim Holtz. Deze is gekocht bij IKEA, wij hebben hem uit geprobeerd en hebben geen verschil kunnen ontdekken nou ja wat het knippen betreft in prijs is er wel degelijk een groot verschil.


4 opmerkingen:

 1. Niet stil gezeten zie ik aan de afgelopen posten. Niet mijn smaak, maar het ziet er allemaal tip top verzorgd uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig!! Helemaal in de kleuren van mijn blog deze fantastische scraptote :) . Het modelletje is echt zo gaaf! Helaas gaat een naaimachine en maar een arm (die het doet) niet samen... Anders had ik zeker dit oh zo leuke modelletje na willen maken! Wat zal het zieke meisje blij zijn geweest met de prachtige tote en super leuke bijpassends spulletjes! Het is haar enorm gegund!

  Ik ga lekker nog eventjes verder neuzen op deze blog :). Maar voor nu alvast bedankt dat ik mee mocht genieten van al dit moois!
  Lieve groetjes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige dingen maken jullie !!!
  Heel apart hoor ,mijn compliment.
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Gonnie en Gini,

  Ik ben juist naar deze stof op zoek, de Strawberry Picnic (van Dapper volgens mij). Kan ik ook stof bij jullie bestellen? Of weten jullie een adres waar ik deze stof nog kan bestellen? Daar zou ik echt heel blij van worden...
  Met vr.gr.,
  Adriana

  BeantwoordenVerwijderen