Pagina's

vrijdag 6 maart 2015

Marieke 2 Compartment Tote

Dit model tote is eigenlijk niet zo maar ontworpen, wij kregen erg veel aanvragen binnen voor een tote met een schot in het grote vak.  Ook Roelien vroeg ons er naar. en of we die in de sfeer van het Marieke servies konden maken. 
Gonnie is voor Roelien aan de slag gegaan en heeft voor haar deze tote gemaakt helemaal in de stijl zoals zij hem hebben wilde. De stoffen combinatie lijkt misschien wel heel makkelijk maar is wel heel beperkt waardoor je toch net iets meer moet puzzelen om er weer een leuke combinatie van te maken. al met al is dat ook dit weer heel goed gelukt.
Deze tote heeft ook 2 zakken met een klep gekregen zodat Roelien ook wat kleinere dingetjes op kan bergen zonder dat het zoek raakt.
De hanger is natuurlijk helemaal in de bijpassende kleur rood met een gietertje om de roosjes op de stof water te kunnen geven.

3 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig mooie tas !!!!
  Prachtige stof ook ,mijn compliment !!
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Hallo Tanja al onze totes die op het blog staan ziijn op bestelling gemaakt. Als je ons een mailtje stuurd kunnen we het je wat makkelijker uitleggen gogini2012@hotmail.nl

   Verwijderen