Pagina's

vrijdag 6 maart 2015

Tilda 2 Compartment Tote

En we laten jullie nog een 2 Compartment Tote zien, deze tote is gemaakt voor Brigitta ook zij wilde een tote met een schot in het grote vak. Zij liet ons een foto zien van Pip servies maar helaas was er geen stof verkrijgbaar in deze tinten, dus zijn we voor haar verder op zoek gegaan. Zelf gaf ze aan dat ze ook Green Gate erg leuk vond en dit met de roze en turquoise tinten maar daar was nog niet zo makkelijk aan te komen. Na dat wij haar deze stofjes van Tilda lieten zien was ze helemaal verliefd en is Gonnie voor haar aan de slag gegaan.
Ook deze tote heeft weer genoeg vakjes om al je spulletje in op te bergen. Ook bij deze tote heeft Gonnie klepjes op de zakjes gemaakt zodat ook de kleinste embellishments niet zoek kunnen raken.
Voor de hanger hebben we hele mooie bijpassende kralen gevonden, er hangen namelijk glazen kralen aan met prachtige bijpassende roosjes er in die het geheel weer helemaal compleet maken.

6 opmerkingen:

 1. Ziet er weer pico bello uit, ook de totes van de vorige posten! De hangers zijn ook altijd zo mooi die jullie er bij maken. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende tas ,een plaatje is het !!!
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En nu hoe kom ik aan de werkwijze
  Mvgr dientje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Dientje van deze tote's zijn helaas geen beschrijvingen te koop. Wij maken onze patronen zelf en omdat er veel tijd in de ontwikkeling hier van gaat zitten verkopen wij onze patronen niet

   Verwijderen
 4. hello, My name is maria, from Spain, and i liked to know if you would make this bag and to send to Spain. I,m very interested.
  my email adress is

  marietajove@gmail.com
  thank you so much
  regards

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello Maria, sending a tote to Spain is no problem, but at this monent we are working on other projects and there for we can't take new orders.

  BeantwoordenVerwijderen