Pagina's

vrijdag 6 maart 2015

Venezia 2 Compartment Tote


Wij hebben jullie vorige week al ons nieuwe model laten zien, de 2 Compartment Tote. De tote die we jullie vandaag laten zien is gemaakt door Gini ook zij heeft het patroon uit geprobeerd. Hier voor heeft ze de prachtige stof met Venetiaanse motieven gebruikt. Maar alleen bij de tote is het niet gebleven zij heeft er ook een bijpassende etui bij gemaakt ook die zullen we aan je laten zien.
Zoals jullie van ons gewend zijn hebben al onze totes aardig wat vakken om al je spulletjes overzichtelijk in op te bergen dus heeft ook dit model zakken genoeg.
Wat zeker niet mag ontbreken is een bijpassende hanger. Misschien zul je denken dat dit voor ons inmiddels gesneden koek is maar niks is minder waar, ook voor ons is het altijd weer kijken hoe en vooral waar mee we de hanger zullen maken. Gelukkig vonden wij nog zo een ontzettend mooi masker dus mocht deze niet ontbreken aan deze tote.
 Van het aller aller laatste stukje Venezia stof heeft Gini ook nog deze bijpassende etui gemaakt.
Hier zie je de etui helemaal open geklapt en zoals je kunt zien heb je ook hier weer ruimte genoeg om daar je gereedschapjes in op te bergen.
En wat dus heel handig is, je kan hem ook op tafel neer zetten zodat je alles makkelijk bij de hand hebt.
Er zit ook een handig vakje op met ritssluiting zodat je ook kleine embellishments kan opbergen. Misschien vind je dit wel een heel leuk set en denk je die wil ik wel hebben. Nou dat komt dan goed uit want dit set is nog op zoek naar een nieuwe eigenaar wil je meer info stuur dan een mailtje naar gogini2012@hotmail.nl.Geen opmerkingen:

Een reactie posten