Pagina's

zondag 27 november 2016

Vintage Sampel Set

De afgelopen maanden heb ik gebruikt om uit te rusten, een aantal dingen op een rijtje te zetten en vooral dingen voor mij zelf te doen, soms heeft een mens dat gewoon nodig. Maar helemaal zonder de naaimachine gaat dat niet!! Ik ben bezig geweest met nieuwe ontwerpen en heb gebruik gemaakt van de tijd om oude idee├źn verder uit te werken, zo is dit set ontstaan. 

Deze stof lag alweer een tijdje in de kast en vond het zonde om daar niks mee te doen, er staan zulke mooie vintage afbeeldingen op en de kleuren zijn zo mooi helder dat mijn handen jeukte om daar na al die tijd toch echt iets mee te gaan maken. De tote staat eigenlijk nog steeds in de ontwerpfase maar ik wil jullie toch het resultaat laten zien van dit set. 

Het kleine tasje wat er voor staat leek voor mij erg makkelijk. Sinds enige tijd ben ik in het bezit van een mooie collectie Zig Real Color Brush Penseelstiften en had ik mij opgegeven voor een workshop bij Doe@ding in Spijkenisse om te leren wat er allemaal mogelijk is met deze Penseelstiften. Maar ja hoe neem je je materialen mee? Maar vooral hoe houdt je het netjes en overzichtelijk? Nou zo dus!! En wat was het een leuke, leerzame maar vooral gezellige dag onder leiding van Anita Izendoorn.
Op Facebook zag ik allemaal kunstof boxen met rekjes langs komen en dat vond ik eigenlijk maar niks, veel te groot en vooral onhandig als je het ergens mee naar toe wilt nemen. Je begrijpt het al daar was werk aan de winkel en ja alle 80 Penseelstiften zitten netjes in dat kleine tasje en er is nog plaats voor meer mochten er nog weer nieuwe kleuren uit komen. maar dat is natuurlijk nog niet alles.
Onder de klep aan de voorkant van de tas heb ik een handig ruim vak gemaakt waar met gemak ruimte is voor eventuele stempels, een A5 papierblok en natuurlijk stempelinkt. Ook aan de achterkant van de tas zit nog een vak helaas staat die niet op de foto maar ook daar kan je nog van alles in opbergen.
Zoals ik je al vertelde heeft deze stof prachtige vintage afbeeldingen en heb ik op de klep een mooie vogelkooi met prachtige rozen verwerkt, die wilde ik je toch nog even goed laten zien omdat dit een echte eyecatcher is.
Maar ook de tote vind ik een echte eyecatcher geworden, zoals je kunt zien heb ik op de tote de mooie vintage afbeeldingen verwerkt op de zakken en daar door krijgt deze een heel eigen uiterlijk.
Op de andere kant van de tote heb ik gekozen voor 2 iets grotere zakken waar ook weer prachtige afbeeldingen van vogels op staan.
Omdat ik nog een stukje stof over had met de prachtige rozen er op, heb ik hier van een handige klep op de tote gemaakt die af te sluiten is met stoere afsluitingen. Het zou toch zonde zijn om dit stukje niet te gebruiken.
Zoals je gewend bent natuurlijk genoeg opbergmogelijkheden voor al je materialen en gereedschappen.
Ook de binnenkant van de tote is een lust voor het oog en die wil ik jullie graag laten zien. Je krijgt zo een goede indruk van hoe mooi de stof wel niet is met zijn prachtige vintage afbeeldingen gecombineerd met heldere kleuren. 
Ik vond het leuk om jullie weer even te laten zien waar ik mee bezig ben, ik kan je verklappen dat er nog veel meer mooie dingen gaan komen dus hou het blog in de gaten.

Creatieve Groetjes,
Gonnie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten