Pagina's

donderdag 9 november 2017

Roze House-Mouse Organiser Caroussel

Ik heb je bijna het hele House-Mouse set laten zien en als afsluiter wil ik nog heel graag de handige Caroussel voor op je bureau laten zien. Deze Caroussel heeft echt heel veel ruimte om al je kleurtjes en materialen in op te bergen. Wat helaas niet te zien is op de foto, is dat de Caroussel op een draaiplateau staat en je hem dus heel makkelijk kunt draaien zonder hem op te pakken en zo handig overal bij kunt.
Vanaf de bovenkant is pas echt goed te zien hoeveel opbergruimte in deze handige Caroussel zit. Binnen in het grote vak zitten maar liefst 4 kleinere vakken, heb je liever een groot vak dan is dat geen probleem ook dat kan makkelijk door de driehoek er uit te halen. Aan de buitenkant zitten verder ook nog zes ruime vakken, dit is dus echt een opberg wonder.
Met veel plezier heb ik je het hele House-Mouse set laten zien. In dit set is erg veel tijd gaan zitten maar ik denk dat dit ook echt de moeite waard was. Er is in ieder geval iemand heel erg blij gemaakt die ook met veel plezier gebruik maakt van dit set.


Creatieve groetjes,
Gonnie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten