Pagina's

donderdag 2 mei 2013

Winnaar Mini Tote challenge

De afgelopen weken was het ieder keer bij het openen van de mailbox weer een verrassing van wat we zouden aantreffen aan inzendingen, eigenlijk iedere keer weer opnieuw een kadootje. Het is zo leuk om te zien hoe creatief mensen zijn en er tijd aan besteden om iets moois te maken speciaal voor ons. Wat we vooral leuk vonden is dat de kandidaten allemaal wat leuks hebben geschreven in hun mail zoals bijvoorbeeld waar hun inspiratie vandaan komt of waarom er nou juist voor dit soort papier is gekozen, kortom veel informatie over hun speciale kaart. Maar, ja daar werd het allemaal niet makkelijker op we moesten er natuurlijk wel een winnaar uitzoeken, en dan krijg je net voor sluitingstijd nog dat laatste mailtje binnen. Deze kaart is gemaakt door Mariska en wat ons betreft is zij de winnaar van onze Mini Tote.


We zijn zo enthousiast geworden van al de leuke lieve en vooral mooie inzendingen dat wij hebben besloten om nog een kleine prijs weg te geven ook helemaal passend bij dit thema. Al onze grote totes zijn uitgerust met een leuke tashanger. Waar wij vooral veel reacties op kregen zijn de hangers met de kleine gehaakte cupcakes er aan. Daarom hebben wij besloten om ook deze als extra prijs te verloten, als een soort aanmoedigingsprijs. Onze keuze is daarbij gevallen op de kaart gemaakt door celine.


Dit is de tashanger die speciaal is gemaakt voor Celine met de leuke gehaakte cupcakejes.Mariska en Celine van harte gefeliciteerd met jullie prijs en wij zullen er voor zorgen dat ze zo snel mogelijk naar jullie worden verzonden.

Met vriendelijke groet,
Gonnie en Gini


7 opmerkingen:

 1. De kaarten zijn prachtig gefeliciteerd dames!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. van harte gefeliciteerd meiden prachtige kaarten!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dames van harte gefeliciteerd met jullie winnende scrapkaarten!

  Groetjes Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te lezen!! Hartstikke bedankt alvast!! Ben benieuwd!!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hartstikke bedankt dames, en wat een leuke opdracht he
  Celine ook gefeliciteerd met je super mooie kaart
  ik had het al eerder geschreven maar ik zit alvast voor de brievenbus whahahahah

  liefs Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow gister het patroon voor de mini tote besteld en nu al binnen! wat een service! nou ik ga de computer afsluiten en duik snel achter de naaimachine als het af is laat ik het zien!

  Veel Liefs Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ohhh ik ben echt sprakeloos!!!!
  vandaag de mini tote ontvangen en ik ben echt sprakeloos
  wat is het een dotje
  nogmaals ontzettend bedankt en hij staat te pronken in mijn nieuwe scrapkamer en op mijn blog

  liefs Mariska

  BeantwoordenVerwijderen