Pagina's

zondag 6 oktober 2013

Eline's Huis Tote

Deze week hebben we weer een hele leuke tote afgeleverd. Het is erg leuk als je merkt hoeveel mensen ons al weten te bereiken en ons mailen, zo ook Connie. Ook zij vroeg ons om voor haar een scrap tote te naaien. Connie wist eigenlijk precies wat ze wilde en stuurde ons een aantal kleuren samenstellingen via de mail. Dit was voor ons erg prettig werken, op deze manier krijg je in keer door wat mensen willen. Ons is opgevallen dat er de laatste tijd erg veel vraag is naar Eline's huis stoffen, zo verzocht ook Connie hier om. De stoffen zijn ook harstikke leuk er is alleen een probleempje, omdat het boekje alweer een paar jaar oud is zijn ook de stoffen bijna overal uitverkocht en kunnen wij daar niet meer aan komen. Op internet worden er nog wel paneel stoffen aan geboden maar de stukjes stof die daar in zitten die zijn alweer te klein voor onze tote dus dan moet je al gauw weer 2 panelen hebben en dat wordt een dure grap. Alle motieven die op dit paneel staan zijn ook verkocht aan de stekkende meter maar hier kan je niet meer aankomen ze zijn gewoon uitverkocht. Gelukkig hadden wij nog een stukje Eline's huis liggen in onze schatkist en dit gecombineerd met motieven van het paneel zijn wij er denk ik weer ingeslaagd om een hele lieve tote af te leveren.
Zoals je ziet zijn er volop vakken om je gereedschap in op te bergen en is het midden vak van de tote ruim genoeg om leuke projecten mee te kunnen nemen.
De hanger hebben wij in lichte roze tinten gehouden zodat het een rustig geheel blijft. Omdat er zoveel roosjes zijn terug te vinden op de stof mag deze natuurlijk ook niet ontbreken aan de tashanger.


4 opmerkingen:

 1. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, na heeeel lang op de deurmat gelegen te hebben, is mijn scraptote toch binnengekomen (hij zou vrijdag eigenlijk al afgeleverd worden, maar was er zaterdag rond de middag nog niet TNT: grrrr ;-)
  Maar inmiddels is hij gevuld en staat hij hier naast me te pronken. Hij is helemaal geweldig! Wat een kunstwerkje en alles zo tot in de puntjes afgewerkt. Geweldig!! De kleuren zijn ook supermooi geworden. Dat vond ik nog wel heel spannend hoor! Maar ze hebben mijn wensen supergoed vertaald in mijn tote.
  Dames: superbedankt voor deze schitterende tote en heel veel succes met jullie bedrijfje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Erg fijn om te horen dat hij je zo goed bevalt!!!
   heel veel plezier er mee!!! Maare wij doen dit echt hobby matig hoor wij zijn geen bedrijf.
   Misschien dat we mekaar nog eens ergens tegen komen.

   Verwijderen
 2. Connie super mooie kleuren hebben jouw tote!! GoGini hij is weer prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen