Pagina's

zondag 12 januari 2014

Chocolate Schoudertas

Hallo allemaal het is alweer een tijdje terug dat jullie wat van ons gehoord hebben maar wij denken dat iedereen het de afgelopen maand erg druk heeft gehad. Zo ook wij, we zijn erg druk geweest (en eigenlijk nog steeds) met het weg weken van onze wachtlijst en hebben heerlijk genoten van alle feestdagen en de daar op volgende verjaardagen. Maar nu wordt het toch echt weer even tijd om jullie te laten zien wat we allemaal weer gemaakt hebben. Deze schoudertas is gemaakt voor Daphne ze is gek op chocolade en bij het zien van deze stof wist ze gelijk wat ze wilde.
Voor deze tas hebben wij het patroon van onze luiertas gebruikt en deze iets aangepast. Van deze stoffen serie hebben bij 4 verschillende soorten in ons bezit en hebben deze ook allemaal verwerkt in deze tas. Op een van de stoffen stonden banen met de tekst Chocolate en vonden wij het leuk om deze weer terug te laten komen in de zijkant van de zakken. Omdat deze stof al een hoog roze en bruin gehalte heeft hebben wij besloten om alles af te zetten met een groene bies. Deze kleur is ook gebruikt in de stof van de klep, hier zitten leuke afbeeldingen in af gezet met een groen randje vandaar onze keuze.
Zoals we je al vertelde hebben wij het patroon iets aangepast, eigenlijk is deze tas 5 cm smaller. Wij hebben hem verbreed omdat we dan ook hier weer de tekst Chocolate konden verwerken.
Voor de hanger hebben wij groene leren koorden gebruikt samen met zilveren en zacht roze kralen. De koorden zijn aan de onderkant af gewerkt met klossen van mooi glans garen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten