Pagina's

zondag 12 januari 2014

Tim Holtz Eclectic Elements Tote 1


Een tijdje geleden hebben wij jullie verteld dat Tim Holtz een mooie stoffen lijn op de markt heeft gebracht en hebben wij jullie al een Mini Tote laten zien gemaakt met stoffen uit de serie Eclectic Elements. Het is een hele mooie collectie kwaliteitsstoffen met voor ieder wat wils. Zo ook voor Coby, zij is een echte scrapper en ook voor haar is Tim een echte inspiratie bron. Zij wilde graag een mooie tote in blauw tinten en heeft voor deze stof met stempels gekozen met een bij passende blauw beige streep, eveneens uit de Eclectic Elements collectie. Toen we wisten wat de uit eindelijke keuze was geworden zijn wij snel voor haar aan de slag gegaan.
Om het allemaal wat stoerder te maken hebben wij op het GoGini label een mooie grote sleutel verwerkt en hebben we in een bijpassende bruin tint stoere koordjes met de afwerk bies mee genaaid. De zakjes rondom geven je ruimte genoeg om al je materialen en gereedschap op te bergen.
Om alles toch een wat stoerder uiterlijk te geven hebben wij de hanger gemaakt met stevige leren koorden. De kleuren van de kralen zijn afgestemd op de bruin tinten die verwerkt zijn in de tote zodat dit alles een geheel wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten