Pagina's

zondag 12 januari 2014

Winaar December Challenge

Hallo allemaal,

Het heeft even geduurd maar nu willen we jullie toch echt laten weten wie de winnaar van onze December challenge is geworden. Helaas hebben er niet zoveel mensen mee gedaan als dat wij gehoopt hadden, maar dat neemt niet weg dat er toch wel hele leuke dingen zijn binnen gekomen. Misschien was de timing van de challenge wel niet zo handig, overal op internet waren er leuke challenges te vinden en als je dan bedenkt dat er ook veel mensen nog druk bezig zijn geweest met het maken van hun kerst kaarten dan is dat misschien wel de reden waarom we zo weinig inzendingen hebben mogen ontvangen. Wij vroegen jullie om voor ons een leuk embellishment te maken en na alles goed bekeken te hebben, hebben wij besloten dat onze Vintage Vogel shopper gewonnen is door Jeanette Habing!! Jeanette wij wensen je er veel shop plezier mee en bedanken je voor jouw leuke inzending.

Dit is haar uitleg voor haar embellishment:
De bloem is gemaakt van 9 cirkels. Ik heb de cirkels uit een bladzijde van een leesboek geponst. De eerste is de onderlaag. Daarna vouw je de cirkel dubbel en weer dubbel en nog een keer dubbel zodat je een kwart van de cirkel overhoud. Dat doe jer met alle acht cirkels. Vervolgens plak je ze met dezelfde openingsrichting op de onderste cirkel. 2 knopen er op met een twine garen en de bloem is klaar. Het 5 vouwdig blad wat er onder zit is een stans. De parels aan chrome kralen heb ik uit een doosje om kettingen te maken gehaald. Deze heb ik aan een draad geregen en onder de bloem door vast gemaakt. Vervolgens het geheel op een grote cirkel geplakt.
Dit zijn de overige inzendingen die we ook hebben mogen ontvangen. hier onder de inzending van Jolanda zij heeft een hondje gemaakt van een kerstslinger.
Deze inzending is van Yvon van Heugten Doensen, zij heeft een mooie bloem op haar kaart gemaakt met behulp van een rits. en een reep kant.
En dit is de inzending van Coby van Willigenburg zij heeft een haar embelishment gemaakt met behulp van een flessen dop en dit gecombineerd met stukjes stof, knopen en garen.
Wij willen jullie allemaal hartelijk danken voor jullie inzendingen en wensen jullie nog heel veel scrap plezier

Groetjes,
Gonnie en Gini  


2 opmerkingen:

  1. Super, dank jullie wel Connie en Gini!

    Groetjes Jeanette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vandaag met de post de mooie tas ontvangen! De tas is in het echt nog mooier als op de foto!!

    Groetjes Jeanette

    BeantwoordenVerwijderen