Pagina's

zondag 27 april 2014

Black and White Baby Tote

Enige tijd geleden heeft Fulya ons benaderd omdat zij onze tassen zo leuk vindt en eigenlijk ook zo een tas wilde. Fulya was pas bevallen van een tweeling en nou leek haar onze tote erg makkelijk om daar alle baby spulletjes in te doen. Het grote vak is natuurlijk uiterst handig voor eventueel de luiers in op te bergen en in al die ander vakjes zou ze genoeg andere spulletjes kwijt kunnen. Ook vroeg ze ons of er een extra handvat aan gemaakt kon worden zodat ze hem makkelijk om haar schouder kan hangen. Met deze opdracht zijn wij aan de slag gegaan. Omdat het om een soort luiertas gaat hebben wij ook maar gelijk het formaat aan gepast, hij is een stuk groter geworden en ook de vakken zijn een stuk ruimer gemaakt.
Om het zwart met wit een beetje te breken hebben wij alle zakjes en de bovenkant van de tas afgewerkt met een rood bandje. Natuurlijk mag er ook aan deze tas geen hanger ontbreken. Hier hebben wij harten en bijpassende sterren aan gehangen aan stoere kettingen.
De binnenkant hebben wij licht van kleur gelaten en ook hier weer een aantal zakken in gemaakt zodat ook hier genoeg ruimte is om al de baby spulletjes handig en oordelijk in op te bergen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten