Pagina's

vrijdag 18 april 2014

Tim Holtz Eclectic Elements Set 2Hallo,

Daar zijn we weer met een hele nieuwe tassen set natuurlijk gemaakt met stof uit de Eclectic Elements serie van Tim Holtz. Het zijn gewoon ontzettende mooie stoffen om mee te werken, niet alleen om hun vintage uiterlijk maar ook om de kwaliteit van deze stoffen. Dit keer hebben we besloten om zowel een tote als een grote bijpassende tas hier van te maken. Voor dit set hebben we weer verschillende stoffen gecombineerd, als hoofd stof hebben we de Travellabel in Neutral uit de serie gekozen en deze gecombineerd met Measurements in Neutral. Dit alles weer afgezet met bijpassende biezen geeft dit set een rustige en een echt vintage uiterlijk.
Op de klep van de tas hebben we de labels geappliqueerd  om zo een echt reis effect te creëren. Om een meer vintage en stoerder uiterlijk te krijgen hebben wij voor onze naamlabels metalen etikethouders gebruikt.
Ook aan de achterkant van deze tas zitten 2 vakken. Zoals jullie van ons gewend zijn hebben al onze tassen zakken genoeg om al je spullen netjes op te kunnen bergen en heeft deze tas aan de bovenkant een rits om hem af te sluiten. Speciaal voor dit set hebben wij al de accessoires in de kleur brons gebruikt, om ook op deze manier meer naar een vintage uiterlijk te komen.
Om te bedenken in welke stijl de hangers voor dit set gemaakt moesten worden was niet zo moeilijk als je stof gebruikt met travel labels. Daarom hebben we allemaal hele herkenbare bezienswaardigheden er aan gehangen en door dit aan kettingen te hangen geeft het ook nog een stoer uiterlijk.
Over onze Tote (maat Large) hoeven wij denken we niet heel veel meer te vertellen aan de Mensen die ons volgen, maar voor de nieuwkomers willen we toch nog even vermelden dat al onze totes uit gerust zijn met heel veel zakken zodat je met gemak al je gereedschappen en materialen netjes kunt opbergen en vervoeren.
Natuurlijk hebben we ook aan de hanger van de tote (maat large) allemaal bijpassende bezienswaardigheden gehangen in de kleur brons zodat je echt een bij elkaar passend set krijgt.
Ene, O JA helemaal vergeten te vermelden!! Zoals jullie inmiddels weten zijn wij echte fans van deze Eclectic Elements serie en hadden wij gewoon zin om met deze stoffen te werken. Dat betekend dat dit set niet in opdracht is gemaakt en dus nog op zoek is naar een nieuwe eigenaar. Ben jij geïnteresseerd  in dit mooie set schrijf ons dan een mailtje gogini2012@hotmail.nl en misschien dat jij dan de nieuwe eigenaar wordt.


Creatieve groetjes,
Gonnie en Gini


1 opmerking: