Pagina's

zondag 27 april 2014

Stamping Up Tote

Deze lieve tote is gemaakt voor Maaike, ook zij heeft ons gevonden via het internet. Een poosje geleden zag zij op internet leuke totes voorbij komen en is toen op zoek gegegaan naar de maaksters hier van en al snel kwam ze bij ons terecht. Maaike vertelde ons dat zij stofjes had liggen waar ze graag een tote van wilde hebben. De stofjes zijn van Stamping Up ze heeft ze naar ons op gestuurd en hebben wij gekeken af ze ook geschikt waren voor een tote.Niet alle stofjes zijn hier namelijk geschikt voor. Het waren 4 verschillende stofjes uit een serie, helaas kwamen we net iets te kort en zijn wij op zoek gegaan naar een bijpassend stofje voor in de binnenkant van de zakken. Omdat er niet zo heel veel stof aanwezig was hebben wij er voor gekozen om ook weer eens een lager model te maken. Het leuke van een lager model is dat je er weer hele ander dingen mee kunt doen zoals bijvoorbeeld een borduursel. Deze swurls hebben wij er met de naaimachine opgestikt met een donkerdere kleur garen en afgewerkt met een rood hartje en rode stippen waar door het net allemaal even wat meer afwijkt van alle andere tote. 
 En zoals jullie van ons gewend zijn heeft ook deze tote weer genoeg ruimte om al je gereedschappen in op te bergen.
Voor de tashanger was het allemaal niet zo moeilijk te bedenken daar moesten natuurlijk allemaal hartjes aankomen! Alle stofjes van Stamping up die in deze tote zijn verwerkt hebben hartjes. Met het op zoek gaan naar de kralen vonden we mooie rose rode kralen in precies de zelfde kleuren als van het afwerk bandje dus ook die moesten aan de hanger komen en aan de rode leren veters doen ze het erg goed. Deze foto hebben wij even van Maaike geleend, we waren namelijk helemaal vergeten om een foto te maken van de hanger.
Misschien vindt je het leuk om nog meer foto's van deze tote te zien of  wil je wel wat scrap ideetjes op doen dan moet je echt even bij Maaike op haar blog kijken. Misschien zie je wel iets wat je erg leuk vindt een stempel, deis inkt noem maar op Maaike is ook Stamping up demonstratriese en bij haar kun je ook al deze materialen van Stamping Up bestellen. En wij moeten zeggen bij Maaike ben je dan echt op het juiste adres! 
www.stampmydream.blogspot.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten