Pagina's

dinsdag 1 april 2014

Woodland Gritters tote

Dit is weer een hele speciale tote geworden. Annelies stuurde ons een mailtje met de vraag of we niet ook voor haar een tote wilde maken. Ook had zij al een idee hoe hij er uit zou moeten komen te zien. Nou zal je misschien denken dat we gelijk voor haar aan de slag zouden kunnen, helaas was dat niet het geval. Annelies had een hele leuke retro jaren 70 stof uit gezocht met ook allemaal leuke dieren er op, ook wij waren er helemaal weg van!! Maar toen wij de stof wilde gaan bestellen hebben we toch eerst nog het een en ander nagekeken en toen bleek dat de motieven op de stof aan de grote kant waren, eigenlijk te groot voor op de zakjes. Dit was natuurlijk wel heel jammer en als je dan wat in je hoofd hebt is het soms ook moeilijk om open te staan voor iets anders. Wij zijn op zoek gegaan en hebben echt heel erg ons best gedaan maar vonden niks in de jaren 70 retro stijl. In het zoeken hebben we echt veel tijd gestoken tot dat ons oog op een heel klein fotootje op internet viel. Dit was wat we zochten of liever gezegt wat Annelies zocht! De motieven in deze stof waren een stuk kleiner dan van de vorige en eigenlijk helemaal in de zelfde styl.

Zoals je kunt zien kan je al je gereedschap goed kwijt in deze tote. Er zijn vakken genoeg voor zowel je gereedschap als bijvoorbeeld je gleudots en je ponsen.
Voor de hanger van deze tote zijn wij weer aan het haken geslagen overal op de stof staan uiltjes. Wij hebben er voor gekozen om deze in de hanger terug te laten komen en hebben ze gehaakt in de kleuren combinaties zoals je ze op de stof kunt terug vinden.

Creatieve Groetjes,
Gonnie en Gini

5 opmerkingen:

 1. Hoi Gonny en gini, wat een prachtige tote is het geworden. Wat een hoop speurwerk hebben jullie gehad. Maar annelies zal er erg blij mee zijn. Jullie mogen trots op jullie zelf zijn, hoe jullie te werk is heel bijzonder en persoonlijk. Ik zelf ben er trots op dat ik jullie gevonden heb en dit maakt het het wachten zeker de moeite waard.
  Groetjes Birgit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben er zeker heel blij mee! Hij is helemaal top en staat al lekker te pronken op mijn bureau :). Bedankt dames!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat maken jullie toch geweldige totes, echt super. En de mooie stoffen die jullie gebruiken, echt goede kwaliteit. Ontzettend leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat maken jullie toch geweldige totes, echt super. En de mooie stoffen die jullie gebruiken, echt goede kwaliteit. Ontzettend leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen