Pagina's

maandag 9 februari 2015

Leuke Mini totes

Zoals wij jullie al vertelde heeft Renate een paar hele leuke mini totes gemaakt. Zo kwam er een verzoekje binnen voor iemand die gek is op Olifanten. Onder het  tabblad "onze stoffen" had zij een hele mooie stof zien staan met allemaal jungledieren er op en was de keuze snel gemaakt.

Zoals je kunt zien heeft Renate er voor gezorgd dat zowel aan de buitenkant van de tote als aan de Binnenkant van de tote de olifant overal terug komt. De stof aan de buitenkant is een stof met allemaal randen met jungledieren er op.
Voor de binnenkant van de tote is een bijpassende stof gebruikt van de zelfde serie waar alle dieren weer op terug komen. Ook hier heeft ze er voor gezorgd dat vooral de olifant goed in het zicht is.
Vervolgens heeft Renate ook nog deze leuke Chocolat Mini tote gemaakt. Voor deze tote is een serie stoffen gebruikt met zoals je kunt zien allemaal bonbonnetjes er op.
Op een van de stoffen staan allemaal blokken met leuke quotes over chocolade en deze heeft zij die gebruikt voor de zakken op de korte zijde van de tote.
Aan de binnenkant van deze tote is het een oase van chocolade. Heerlijke bonbonnetjes en leuke quotes maken ook deze Mini Tote tot een heel leuk geheel.
En tot slot onze laatste Mini Tote gemaakt door Gonnie met de vintage New Orleans stof. Er is gekozen om de bruine tinten die in de stof zitten terug te laten komen aan de buitenkant van de tote en alles af te werken met een gestippelde stip in de kleur bruin.
Zoals je kunt zien aan de binnenkant van de tote heeft deze stof prachtige vintage motieven verwerkt met verschillende bruin tinten en is daar door een echte eyecatcher.
4 opmerkingen:

 1. Prachtig de mini tote in het bruin, ik vindt het knap hoe jullie de stofjes iedere keer weer zo goed bij elkaar weten te vinden. Het is een genot om naar te kijken.

  Groetjes Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je hier een patroon van
  Hij is zo gaaf
  Vooral die olifant
  Mvg jola hagens

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Jola ik ontwerp al mijn tassen zelf en in het maken van de patronen gaat veel tijd zitten en dat is de rede waarom ik mijn patronen niet verkoop sorry.

   Creatieve groetjes Gonnie

   Verwijderen