Pagina's

maandag 23 maart 2015

Black White Turquoise Font Tote

Vandaag willen wij jullie een tote laten zien die Gini voor Cornelie heeft gemaakt. Cornelie volgt ons al een tijdje en vroeg of wij ook voor haar een tote wilde maken en zoals je weet ben je dan bij GoGini op het juiste adres. Zij wilde iets met letters en de kleuren zwart wit en turquiose. Na verschillende combinaties voor gesteld te hebben zijn het deze stoffen geworden. Het leuke van onze totes is dat het eigenlijk een soort cadeautjes zijn, je weet nooit van te voren wat je krijgt wij overleggen wel de stoffencombinaties met je maar houden de vrijheid om de tote naar eigen idee te maken.
Wat was dit een leuke opdracht om aan te werken even weer een hele andere stijl. Dit blijft gewoon een heel mooi model met veel handige vakken om al je gereedschappen en materialen in op te bergen. 
De hanger is verder vrij eenvoudig gehouden hoewel het toch nog wel weer even zoeken was naar de juiste kleur kralen om ook deze tote weer helemaal in stijl te kunnen afleveren.

7 opmerkingen:

 1. Echt te gek ist ie geworden. Helemaal zoals ik wilde. Echt top van jullie. Heel blij mee. Nogmaals bedankt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik sta verstelt van al die mooie tassen en andere handige dingen die jullie maken. heel erg mooi allemaal.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze is inderdaad qua kleuren heel erg mooi.

  Groetjes Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag deze tote op de blog van Cornelie, wow! Heb even rondgeneusd bij jullie, wat een mooie dingen en wat een creativiteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank jullie wel voor de complimenten het is gewoon zo leuk om met al die mooie en leuke verschillende stofjes te mogen werken !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige tas Gogini .
  Super gaaf , echt heel mooi !!
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen