Pagina's

zaterdag 16 november 2013

December Challenge!!

Hallo allemaal, leuk dat je ons blog een bezoekje brengt. Een tijdje geleden hebben wij jullie beloofd om dit jaar nog een challenge te organiseren en omdat het einde van het jaar al aardig in zicht komt wordt het de hoogste tijd om onze belofte na te komen. Sinterklaas is vandaag weer in Nederland aangekomen en daarom willen wij hem een handje helpen en stellen wij voor deze challenge onze Vintage Vogel Shopper ter beschikking. Omdat wij binnenkort weer tijd hebben om te gaan scrappen kunnen wij wel wat nieuwe inspiratie gebruiken. 

Wij zijn 2 meiden die graag alles zelf maken en niet echt houden van kant en klaar. Daarom vragen wij jullie het volgende: Maak voor ons je mooiste, liefste, gekste of leukste embellishment! En vertel ons hoe je hem maakt, welke technieken je gebruikt en welk materiaal je hier voor nodig hebt. Veel van jullie zullen al leuke dingen voor de kerst of winter aan het voorbereiden zijn maar hier mee kan je natuurlijk alle kanten op. Je kan het zo gek niet bedenken alle thema's zijn mogelijk. 

Er is alleen 1 maar, omdat dit een grotere prijs is gaat de prijs er pas uit bij minimaal 20 deelnemers dus vertel het aan al de scrappers in je omgeving zodat wij de prijs ook daadwerkelijk weg kunnen gegeven.

Aan onze challenge kan je mee doen t/m 5 december. Stuur jou inzending naar gogini2012@hotmail.nl 

Wij wensen iedereen heel veel inpiratie, creatieviteit en orginaliteit bij het uitwerken van deze challenge en wie weet win jij wel deze ontzettende leuke shopper.


Creatieve groetjes,
Gonnie en Gini

4 opmerkingen:

 1. hele mooie tas.
  Zelf maak ik alleen maar kaartjes, dus jammer genoeg kan ik weinig voor jullie betekenen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou ik niet al te snel zeggen hoor Jolanda. want ook voor kaartjes kan een veel leuke dingen zelf maken. denk hier bij bijvoorbeeld aan bloemen die je uit ponst en dan op jou manier bewerkt zodat het een hele andere look krijgt, jou look of misschien kan je wel iets heel leuks maken met touw of vilt je kan het zo gek niet bedenken of er is wel iets mogelijk! Wij zouden zeggen probeer het gewoon dan maak jij ook kans op deze leuke shopper.

   Groetrjes Gonnie en Gini

   Verwijderen
 2. Super leuke challenge, daar moet ik eens even heel goed over nadenken, maar heb nog even aan tijd.

  groetjes Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij zouden het heel leuk vinden als je nog een keer met een challenge van ons mee doet Jeanette je had vorige keer ook een leuke kaart voor ons gemaakt.

   Verwijderen