Pagina's

donderdag 14 november 2013

Tim Holtz Eclectic Elements Mini Tote 1

Zoals we je al vertelde hebben wij een aantal stoffen van de Eclectic Elements serie van Tim Holtz in ons bezit. Je zult misschien kunnen begrijpen dat wij het niet konden laten om hier heel snel mee aan de slag te gaan! Zo kwam Miranda al een tijdje terug bij ons aankloppen omdat zij graag een Mini tote wilde hebben voor op haar bureau. In haar mailtje stond het volgende " Ik wil wel een tote hebben van jullie, echter ik ben niet zo van de zoete kleurtjes en stofjes". Zijn er ook mogelijkheden voor wat stoerder werk? In de trant van Tim Holtz"? Nou je zult begrijpen dat wij precies begrepen wat zij bedoelde en hebben haar ingelicht over de stoffen serie van Tim Holtz. Ook Miranda was erg enthousiast hier over en zodra wij de stoffen binnen hadden zijn wij snel voor haar aan de slag gegaan.
Vaak doen wij onze tassen afwerken met ruitjes streepjes of stippen maar dat past natuurlijk helemaal niet bij deze stijl. Wij hebben dan ook voor effen kleuren gekozen uit de motiefstof en door dit af te werken met een heel fijn koordje krijg je ook een heel rustig effect.
In deze Mini tote hebben wij 3 verschillende stoffen van deze serie gebruikt hier onder zie je de binnenkant van de tote, ook hier hebben wij een fijn koordje mee verwerkt om net iets meer accent te leggen. Aan de binnenkant van de zakken hebben wij de derde stof verwerkt dit is de rood bruine streep die je kunt zien in de sneak preview. En denk je nou "O, dat wil ik ook" denk er dan aan dat wij ook de werkbeschrijving hebben om deze Mini Tote zelf te kunnen maken. 


4 opmerkingen:

 1. Helemaal mijn ding!!!! Een tote van GOGINI staat al heel lang op mijn verlanglijstje en ik heb er op de Krea Doe zelfs deze stoffen voor gekocht! Ik stuur jullie een mailtje en sluit me achter aan de wachtlijst aan ;-)

  Groetjes, Anette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey! Hoe wat waar kan ik de beschrijving vragen? Deze is helemaal mijn ding! Ben pas nieuw hier en maar een beginneling wat naaien betreft maar hier wil ik graag mijn tijd in besteden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Anke stuur even een mailtje naar gogini2012@hotmail.nl dan kunnen we hier informatie over geven.

   Verwijderen