Pagina's

donderdag 28 november 2013

GoGini December Challenge!!!!

Hallo Allemaal,

Voor onze December Challenge hebben wij de mooie Vintage Vogel Shopper ter beschikking gesteld met de opdracht om voor ons een mooi embellishment te maken. 
Wij dachten dat dit niet zo een hele moeilijke opdracht zou zijn, het is tenslotte veel minder werk dan een hele kaart te maken, maar helaas hebben wij toch aardig wat vragen gehad van mensen die niet weten wat wij bedoelen vandaar dat wij het jullie gewoon een keertje uit leggen. Een embellishment is gewoon  een accessoir voor op je kaart of lay-out. Daarbij kan je aan van alles denken bijvoorbeeld aan knopen op een speciale manier te bewerken of te bevestigen misschien maak jij wel met die ene pons iets heel anders dan alleen maar dat simpele bloemetje en bewerk je het op jou manier of weet je iets heel leuks van een paperclip te maken. Misschien maak je wel hele mooie dingen van een gewoon lintje. Naar al deze dingen zijn wij op zoek. Om nog een beter idee te krijgen van wat wij bedoelen hebben wij zelf even gegoogled en een paar voorbeelden voor jullie op gezocht om jullie een beeld te geven van wat wij bedoelen.
Heel simpel even een touwtje door een knoopje en je hebt al gauw een heel ander effect dan gewoon je knoop zo maar op je kaart of lay-out te plakken.
Stempels kan je in klei drukken en leuk bewerken met inkt, zo kan je natuurlijk ook leuke tekst blokjes maken. 
Je kan natuurlijk ook gewoon bierdopjes bewerken voor op je project je kan het zo gek niet bedenken alles is gewoon leuk om er in te verwerken.
Met papier kan je ook zoveel doen en ook op zoveel verschillende manieren dat er altijd wel weer iets leuks te bedenken is. Wat dacht je van de materialen stof, vilt of Leer ook dit zijn allemaal fijne materialen om mee te werken.  Wij hopen dat we met een paar voorbeeldjes jullie op weg hebben geholpen om lekker creatief aan de gang te gaan en kijken wij uit naar jullie inzendingen.

Aan onze challenge kan je mee doen t/m 5 december. Stuur jou inzending naar gogini2012@hotmail.nl en misschien win jij dan wel deze Vintage Vogel shopper.

Met vriendelijke groet,
Gonnie en Gini2 opmerkingen:

  1. Bedankt GoGini voor de nogmaals duidelijke beschrijving, het is mij nu helemaal duiderlijk!

    Groetjes Jeanette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb deze challenge helemaal gemist, maar ik zag dat ik nog een paar dagen de tijd heb. Misschien lukt het nog om op tijd iets in te leveren :)

    BeantwoordenVerwijderen