Pagina's

zaterdag 16 november 2013

Vintage Vogel shopper

Deze shopper is al een hele tijd geleden geknipt en lag in de kast te wachten om in elkaar gezet te worden, iedere keer als we de stof zagen liggen dachten we, ja daar willen we ook snel aan beginnen. Een van de bezigheden van GoGini is vooral op zoek gaan naar stofjes en wel hele leuke aparte en misschien wel een beetje gekke stofjes. Hier lopen we echt stad en land voor af, maar soms hoeft dat helemaal niet en vindt je het bij wijze van spreken gewoon op de hoek van de straat. Misschien zijn er wel mensen die deze stof herkennen. De stof zit in een heel leuk pakketje met nog 2 andere bijpassende stoffen en kun je gewoon kopen bij de Xenos. 
Op een van de lapjes stonden eigenlijk 2 voorstellingen, namelijk het stuk zoals je het op de voorkant van de tas kunt zien en het bovenstuk van de stof hebben wij gebruikt voor de achterkant van de tas. Aan de zijkant van de lap zit een groene streep met ook daar weer hele mooie afbeeldingen op. Deze hebben wij gebruikt voor de zijkant van de tas en hebben dit alles gecombineerd met een jeans blauwe stof.
Dit is een zijkant van de shopper hier kan je goed de groene streep zien met een deel van het motief. Natuurlijk mag er ook aan deze shopper geen hanger ontbreken en hebben wij hem in de kleuren groen en zacht roze gemaakt. De bedels spreken denk ik voor zich, als je een stof hebt met vogel motief dan mag deze natuurlijk ook niet ontbreken aan de hanger daarom hangt er een leuke vogel en veer aan.

2 opmerkingen: