Pagina's

zondag 2 maart 2014

Jack russel Tote

Nou we hebben de draad weer hellemaal op gepakt hoor! Wel veel eerder dan bedacht maar we konden het gewoon niet laten om tijdens onze time out niks te doen. Tanja stuurde ons al een tijdje geleden een mail met de vraag of we ook niet een tote met hondjes konden maken, jullie weten inmiddels dat we de meeste uitdagingen wel aan gaan. Tanja vertelde ons in haar mail dat ze zelf een Jack Russel had en of het mogelijk was om dit in een tote te verwerken met te kleuren Paars of turquoise. Nou dat werd natuurlijk wel een uitdaging, hoe krijg je honden met paars of turquoise gecombineerd? Is er wel stof te vinden in deze kleuren combinaties? En ja dan ben je toch wel weer even een tijd aan het zoeken. Uit eindelijk vonden wij deze stoffen en hebben wij ze met elkaar gecombineerd. Misschien is dit wel niet het meest voor de hand liggend maar uit eindelijk is het resultaat wel erg leuk geworden.
En dan ga je ook weer op zoek naar materialen voor aan je tashanger. We hebben in middels wel heel veel in onze kast liggen aan bedels, kralen en koorden hoor, denk dat we misschien wel bijna zelf een winkeltje kunnen beginnen. Maar ja je zult zien dat je net niet die ene kleur in je bezit hebt! Hé wat jammer nou moesten we weer gaan winkelen en op zoek gaan naar net die ene kleur kralen. Bij onze zoek tocht kwamen we ook de leuke hartjes met hondenpootje tegen en je begrijpt het al die moesten natuurlijk gekocht worden.
Tanja wilde niet alleen een grote (large) tote  maar ook heel graag een mini tote, en ook deze is in een bijpassende combinatie gemaakt zodat ze nu een heel leuk set heeft in de zelfde stijl.
Nog even de Mini tote van Dichtbij. Het is echt een heerlijk maatje om gewoon op je bureau te zetten waar door je al je spulletjes dicht bij de hand hebt. Zelf hebben wij hem ook al mee genomen naar een workshop. Je bent vaak geneigd om alles mee te willen nemen maar onze ervaring is toch ook dat je soms maar weinig nodig hebt en dan is dit toteje uitermate geschikt om mee te nemen.
Wij laten jullie ook even de binnenkant van de Mini Tote zien omdat we ook hier de stoffen weer met elkaar zijjn gecombineerd en ook dit alles weer tot een geheel gebracht is.
Zoals we al vertelde hebben we niet echt stil gezeten tijdens onze time out. We hebben deze tijd gebruikt om te bedenken hoe we verder gaan en we zijn tot de conclusie gekomen dat het gewoon veel te leuk is om te doen en hebben we gebruik gemaakt van de tijd om nieuwe dingen uit te proberen en te ontwerpen maar daar zullen jullie nog even op moeten wachten.

Creatieve groetjes,
Gonnie en Gini

3 opmerkingen:

  1. Gelukkig dat jullie hebben besloten om door te gaan, het zou ook jammer zijn als deze prachtige totes niet meer gemaakt zouden worden, deze 2 zijn ook super..mijn grote complimenten, groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. vraagje, kunnen jullie woordverificatie uitzetten?? dat maakt het reageren een stuk gemakkelijker, groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen