Pagina's

woensdag 19 maart 2014

Tim Holtz Eclectic Elements Set 1

Wij wisten dat er veel Tim Holtz fans zijn maar sinds wij ook op facebook zijn te vinden realiseren wij ons eigenlijk pas hoe populier zijn ideeën en materialen eigenlijk zijn. Er komen veel verzoekjes bij ons binnen voor totes gemaakt met zijn stoffen uit de Eclectic Elements serie. Saskia onze vriendin is ook een echte Tim Holtz fan en heeft net haar scrapkamer helemaal zwart wit in gericht. Ze is daar druk bezig om alles in een Tim sfeertje te krijgen maar daar ontbrak toch nog wel wat aan. Saskia is ons scrapmaatje en commentator. Omdat zij niet kan naaien kijkt zij toch anders naar dingen dan wij en vragen wij vaak haar mening over onze ontwerpen en materialen. Je zult begrijpen dat bij het zien van de Eclectic Elements stoffen zij ook niet meer te stuiten was en er flink van baalde dat ze niet kan naaien. Wij waren daar dan ook snel over uit, voor Saskia moest even wat gemaakt worden met de stoffen van Tim en ja als je dan een nieuwe kamer hebt dan mag daar een mooi set niet ontbreken.

Saskia was eigenlijk direkt fan van onze nieuwe Midi tote.  Het was dan ook niet moeilijk om te bedenken dat dit model voor haar genaaid ging worden.  Als extra Embellishment hebben wij op de tote een mooie libelle vast gezet, de stof op de kopse kanten is namelijk de stof met vlinders en libelles van Tim en op deze manier hebben we dat terug laten komen.

Welke stoffen er gebruikt moesten gaan worden voor dit set was niet zo moeilijk zelf had Saskia al aan gegeven dat ze de straat namen klokken en de vlinders erg mooi vond. Eigenlijk vond ze nog veel meer mooi maar bij hebben voor deze combinatie gekozen.
Omdat dit set een speciaal cadeau is geworden voor ons scrapmaatje hebben wij voor haar aan de tas ook een hanger gemaakt en hier de klokken en vlinders weer in verwerkt. In princiepe word deze Midi Tote geleverd zonder tas hanger. Daarvoor hebben wij aan ons naamlabel een mooi embellishment hangen.

Ook aan ieder zakje hebben wij een bedel gehangen helemaal in de stijl van de stof zo krijgen de zakjes echt helemaal hun eigen en bijpassende stijl. Dit hebben wij alles in het geheim gedaan en ieder week maar vertellen hoe druk we wel niet waren met naaien van de verzoekjes. Wat hadden wij een binnen pret!! misschien wel een beetje gemeen. Bewust lieten we iedere keer weer andere Tim dingen zien en ideeën zonder dat ze in de gaten had dat we dit alles bedachten voor haar. Je kunt je dan ook vast wel voor stellen hoe haar reactie was toen zij dit allemaal kreeg voor op haar nieuwe kamer.6 opmerkingen:

 1. Dames,hij is weer super die midi tote!
  Veel zakjes, handige elastieken en een leuke tashanger.
  En natuurlijk die stof...
  Het zit ook weer zo netjes in elkaar.
  Meiden jullie zijn geweldig!
  jullie scrapmaatje zal wel heel blij zijn met deze mooie set.
  Ik snap eigenlijk niet dat jullie niet meer volgers op je blog hebben.
  Veel succes met mooie totes maken.

  Liefs VanLiesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Liesbeth dank je voor je leuke en lieve reactie Het geeft niet hoor dat we niet zo veel volgers hebben de mensen weten ons wel te vinden. Mond op mond reclame gaat erg snel en het is zo leuk om dit soort reacties te krijgen! het geeft ons energie en geeft ons weer nieuwe inspiratie.

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Dank je wel Marguerite ook wij verbazen ons nog wel eens

   Verwijderen
 3. Wat prachtig zeg, snap helemaal dat jullie vriendin hier erg blij mee is. Ook wel heel bijzonder om zoiets moois van je vriendinnen te krijgen.
  Groetjes Birgit

  BeantwoordenVerwijderen