Pagina's

vrijdag 21 maart 2014

Tim Holtz Eclectic Elements Tote 3

Soms heb je van die stoffen waar je maar niet vanaf kunt blijven, voor ons is dat zeker met de stoffen uit de Eclectic Elements serie van Tim Holtz. Hier hebben wij jullie de laatste tijd al meer van laten zien. het zijn gewoon hele mooie en fijne stoffen om mee te werken. Wij vinden de warme rode kleur van deze stof prachtig, en daar zit je dan toch echt met jeukende handen naar te kijken. En soms juikt het zo erg dat je er wel mee moet gaan werken! Op de zak hebben wij een prachtge libelle genaaid helemaal in de stijl van de stof.
 Zoals je van ons gewend bent heeft ook deze tas vakken genoeg om al je gereedschappen en materialen in op te bergen.
Ook de hanger van deze tas is een lust voor het oog. Zo kwamen we een prachtige zilveren bal tegen en mooie wijn rode kralen. Voor de vlinders zijn we speciaal op zoek gegaan, we vonden namelijk dat ze een vintage uiterlijk moesten hebben en dit gecombineerd met stoere leren koorden geeft het toch weer een heel mooi effect.
Zoals we je al vertelde juikte onze vinger om met deze stof te gaan werken dat betekend dat deze tote dus niet op bestelling is gemaakt en nog hier staat te wachten om in gebruik genomen te gaan worden. Vindt jij hem leuk en denk je dat het misschien wel iets voor jou is mail dan naar gogini2012@hotmail.nl en misschien ben jij dan wel de nieuwe eigenaar van deze tote.


Creatieve groetjes,

Gonnie en Gini

4 opmerkingen:

 1. Tis alweer een tijdje geleden dat ik op jullie blog heb gekeken maar wat een gave dingen hebben jullie in de tussentijd weer gemaakt. Deze tote is ook weer een kunstwerk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Gonnie en Gine, wat een pracht tas! Snap heel goed dat jullie handen jeukte. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In een woord prachtig.... ik zoek ook tim stofjes om de appie tas te pimpen... dat is nog niet makkelijk hoor..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En ik was de gelukkige nieuwe bezitster. Ik ben er verliefd op en omdat het zo'n mooie tas is om in te pakken, doe ik het telkens opnieuw.

  BeantwoordenVerwijderen