Pagina's

woensdag 19 maart 2014

Vintage Midi Tote

Hallo allemaal,

Het is alweer een een paar weken geleden dat we jullie wat hebben laten zien. De laatste keer vertelde we dat we wat ideetjes hebben uit gewerkt en met trots presenteren wij jullie onze nieuwe Midi Tote. Wij zijn gek op manden en zoals je kunt zien is deze Midi Tote geïnspireerd op een mand. Wat het formaat betrefd valt hij precies tussen de Mini Tote en de Large tote in. Dus een echte middelkasser om het maar zo even te noemen. Op de tote zijn handige elastieken verwerkt waar je ook weer veel achter kunt opbergen. Wij hebben geprobeerd om deze tote een beetje een stoerder uitterlijk te geven en wilde we het toch net even allemaal anders. Daarom hebben we aan het handvat een stoere haak verwerkt die met een oog bevestigd zit aan de tote. Dit alles zorgt toch weer voor een heel ander uitderlijk.

Ook deze tote heeft zoals je kunt zien weer genoeg zakken voor al je gereedschappen en materialen en ook aan de binnenkant van de tote zitten nog zakjes. Het is een heerlijk tussen maatje waar je ook weer royaal je spullen in kwijt kunt.
Voor deze tote hebben we besloten om iets extra's te doen en daarom hebben wij ons naamlabel ook weer gepimp met een mooi embellishment. In dit geval is er voor een vintage sleutel gekozen omdat deze ook overal in de stof van de Midi Tote terug komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten